Key(1):
(A)美國前總統(tǒng)克林頓和夫人希拉里的愛女切爾西由于父親身上耀眼的光芒和政治影響,所以大學期間幾乎可以算是“隱姓埋名”,但畢業(yè)在即,一些事實被人知曉。1.D 通過文章題目和全文來看得知本文主要講述切爾西的事情。2.D 見文中第一段和第四段。為了父親政治上的需要, 切爾西早些年一直過著默默無聞的生活, 盡量不讓別人知道和宣傳。3.C 細節(jié)題。文中第五段。 4.A 文中第七段。克林頓小姐去年選了一門關于托馬斯#8226;杰克遜的課程。
(B)一群女高中生,雖不是籃球場上的核心,但是她們知道她們的吶喊助威聲對場賽多么重要,她們就是籃球寶貝——籃球場上的一個亮點。1.B 見文中第二段中第二句, confident有信心的。A項university應為high school; C改為She was named one of the best…; D項她沒參加, 只是助威而已。2.C 文中第三段。盡管她們鼓舞場上的球隊, 這些女孩參加啦啦隊也有她們個人的原因, 比如許嬋認為跳舞是保持健康的一個好辦法。 3.C 文中倒數第二段中第一句“However, many girls are unsure if they will be able to growing study pressures.”日益增長的學習壓力使她們對繼續(xù)為球隊吶喊助威產生了動搖。A、B、D文中未體現出來。尤其是D最容易使人誤選。暗含之意是“她們一開始意識不到學習的重要性”很明顯不對。
(C)1.A 2.D 3.A 4.C 5.B
Key(2):
(A)1.A 2.B 3.C 4.B 5.A 6.B 7.A 8.C 9.A 10.B 11.A 12.A 13.C 14.A 15.C 16.B 17.B 18.B 19.C 20.A
(B)1.B 2.D 3.A 4.B 5.B 6.C 7.C 8.B 9.D 10.D 11.A 12.A 13.C 14.B 15.B 16.A 17.B 18.B 19.A 20.C
Key(3):
Ⅰ.1.A 2.A 3.C 4.C 5.D 6.D 7.C 8.A 9.B 10.D 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A
Ⅱ.1.A 2.C 3.D 4.C 5.A 6.B 7.D 8.B 9.C 10.B 11.D 12.A 13.C 14.B 15.B 16.D 17.A 18.D 19.C 20.A
Ⅲ.(A)1.A 2.A 3.A
(B)1.A 2.B 3.C 4.A 5.C
(C)解析:1.C 該篇文章介紹的是職業(yè)女性獨自出差時的注意事項。所以其寫作讀者對象應是出差職業(yè)女性。所以本題的答案是C。2.B 出差時攜帶輕便行李自然為的是搬運方便, 所以本題的答案是B。3.C 這類文章應是出現在新聞雜志上, 所以本題的答案是C。
(D)1.C 2.D 3.A 4.B
(E)1.C 2.B 3.A 4.B 5.B
Ⅳ.1.men→men’s 2.去掉belonged前的was 3.family→families 4.for→on 5.went后加to 6.a→the 7.more→less 8.could→can 9.√ 10.graduate前加they/graduate→graduating
Ⅴ.One possible version:
Dear Tom,
It is great to receive your email. Now I’d like to tell you something that took place in my school yesterday. In the afternoon we held a growing-up ceremony for our coming 18-year-old birthday. At first we made an oath that as grown-up we should have a sense of duty for our society from now on. Then we showed our thanks to our parents who had gone through hardships to bring us up and teachers who have been educating us patiently. And our teachers also gave us cards expressing their good wishes to us. Finally, we put on wonderful performances, singing and dancing. We learned a lot from the activity. I think it’s very important for us. I will remember the day in my life.
Key(4):
Ⅰ.(略)
Ⅱ.1.A 2.D 3.B 4.C 5.B 6.B 7.D 8.B 9.A 10.C 11.A 12.D 13.D 14.B 15.D
Ⅲ.1.B 2.D 3.B 4.A 5.B 6.A 7.D 8.B 9.C 10.A 11.C 12.B 13.B 14.D 15.C
Ⅳ.(A)1.A 2.A 3.C 4.C
(B)1.D 2.C 3.B 4.B
(C)1.D 2.B 3.A 4.D
(D)1.A 2.A 3.C 4.B
(E)1.C 2.A 3.D 4.C
Ⅴ.1.so→but 2.speak→speaking或在speak前加I 3.which→what 4.which→where 5.speaking→spoken 6.√ 7.good→well 8.offer→offers 9.kinds后加of 10.去掉第二個to
Ⅵ.One possible version:
Dear friends,
As we all know, we are not concerned with what we eat. Therefore, it’s very important for us to form healthy eating habits. However, bad eating habits are still very common among us students. Some of us often go to school without breakfast; some like to have snacks; some others are particular about food and still some eat or drink too much. All these bad habits will surely do harm to our health.
To keep fit, we should have various healthy diets, which generally include proper amounts of fish, meat, vegetables, fruit as well as main food. Besides, we’d better have meals regularly.
In my opinion, we should try to develop healthy eating habits to build up a strong body. Only in this way can we have enough energy to study better.
That’s all. Thank you!